Kampreferat fra Sydsjællands Håndboldklub:

Søndag d. 9. april 2017 drog SHK`s U16 drenge afsted til Dianalund/Tersløse for at spille sæsonens sidste kamp.

Holdet har haft en super flot sæson hvor holdet har udviklet sig på alle områder og fremstår som en enhed, med tro på eget spil og koncept.

Før kampen var holdet allerede kvalificeret til Sjællands Mesterskaberne, men en sejr i sidste kamp over det eneste hold i turneringen som der ikke var taget point fra, ville sikre 1. pladsen i rækken.

Set ud fra 1. opgør vidste SHK drengene, at det ville blive svært da modstanderen råder over 2 dispensations spillere som er ældre og har meget større fysik end SHK holdet, og de voldte SHK store problemer i første opgør, som blev tabt 21-26 i VU Hallen.

Fra kampens start af var planen lagt, Dianalund/Tersløse skulle mødes tidligt i forsvaret for at give SHK målmændene bedst mulige arbejdsvilkår, i angrebet skulle der spilles med struktur og stor tålmodighed, og ventes på de rigtige chancer.

Starten af kampen var tæt og bagud 4-5 fandt SHK stille og roligt det rigtige forsvarsspil frem og afviste gang på gang modstanderen, og i angrebet lykkedes åbninger og aftaler efter forventning, og stille og roligt trak SHK fra med 7-5 og senere 10-7 før man gik til pause med 12-9.

Fra starten af 2. halvleg havde Dianalund/Tersløse ændret forsvar for at stække SHK`S spil, men dette fik drengene hurtigt styr på og udbyggede føringen til 5 mål før Dianalund/tersløse begyndte og komme tilbage i kampen, men det var for sent og SHK vandt kampen 22-19 og indtog dermed 1. pladsen i rækken og skal i semifinalen om Sjællands Mesterskabet 22. 4. spille imod Hvidovre, og i en evt. finale samme dag møde vinderen af Team Jersie Køge og SMUT.

Holdet glæder sig meget til Sjællands mesterskabsspillet, men først skal de lige en tur til Holland og spille turnering i Påsken

     

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail