150 drenge og piger i alderen 7 – 14 år får en sjov og sund gymnastikoplevelse i efterårsferien

10. oktober 2019

Der venter 150 drenge og piger i alderen 7 – 14 år en fantastisk sjov og sund gymnastikoplevelse på Springtossernes Gymcamp i DGI Huset i Vordingborg.

Her vil 26 instruktører, 30 frivillige fra foreningerne og ikke mindst 18 frivillige forældre give de unge en god start på efterårsferien med mange forskellige aktiviteter.

Springtossernes 2-dages GYMCAMP foregår i efterårsferien 2019 fra søndag d. 13. oktober kl. 09.00 til mandag d. 14. oktober kl. 17.30.

Dygtige og erfarne instruktører stilles til rådighed gennem hele Gymcampen af de 6 foreninger (Kastrup, Vordingborg, Vintersbølle, Stensved, Ørslev gymnastikforening og foreningen Streetpower) som står bag projektet ”SPRINGTOSSERNE”.

Seks lokale idrætsforeninger

Projektgruppen ”Springtosserne” er et helt unikt samarbejde mellem seks lokale idrætsforeninger, som har fået etableringen af et springcenter på den politiske dagsorden i Vordingborg kommune.

Springtossernes facebookside følges på bare 4 mdr. allerede nu af 1643 personer og har i den sidste tid været meget i medierne. Sidst i oktober skal repræsentanter fra Springtosserne på tur med Vordingborgs borgmester Mikael Smed, formanden for KIF udvalget Thorbjørn Kolbo og andre gode folk, rundt i Danmark og kigge på springcentre.

Læs mere om Springtosserne her: http://www.springtosserne.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...