A hard day’s night – kom tæt på musikken


Søndag den 20. januar 2019 kl. 15-17 afholder Marianne Christensen en af sine hyggelige fortællearrangementer, når musikjournalist og musiker Per Wium lægger vejen forbi.

Marianne Christensen fortæller: “Per Wium er en stor formidler af musik og især Beatles, som han har skrevet flere bøger om. Statens kunstfond har støttet arrangementet, og jeg glæder mig meget til at byde ham og gæsterne velkommen til årets første offentlige arrangement i mine stuer. Han har været her før, og der er rift om de begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig. Med sin enorme indsigt og fængende fortællestil formår han at gribe publikum, så alle føler sig beriget med ny viden og det legendariske orkester. Denne gang handler foredraget om albummet A hard day’s night.”

“Da The Beatles påbegyndte indspilningerne til filmen og LP’en “A hard days night” var de “on the top of the world”. I løbet af fire dage i slutningen af februar, 1964, indspillede de “And I love her”, “I should have
known better”, “I’m happy just to dance with You”, “If I fell”, “Tell me why” og “You can’t do that”,” fortæller Per Wium.

Imens Per Wium fortællr om LP’en, vil Ole Toxværd sørge for, at playlisten overholdes med masser af eksempler fra pladen.
Desuden fortæller Wium om et par af sangene fra “Long Tall Sally”-EP’en, som er fra præcis samme periode i gruppens karriere.
Der er lagt op til endnu en interessant eftermiddag i dagligstuerne hos Marianne Christensen i Nørregade 18 i Vordingborg, når Per Wium kommer og deler ud af sin store viden om Beatles.

Pris: 100 kr. inkl. kaffe/te.

Tilmelding ved at indbetale 100 kr. til Marianne på MobilePay 30254774 med teksten ‘Beatles’

Per Wium
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...