Alle har brug for en hjælpende hånd

31. oktober 2019

Kim Jensen fra Vordingborg har lavet en facebook gruppe, der hedder “Alle har brug for en hjælpende hånd 4760”.

Gruppen går i sin enkelthed ud på, at når man har meldt sig ind, kan man formidle hvad man har i overskud gratis til andre medlemmer i gruppen.
Om det så er mad eller ting man ikke længere bruger, så det kan komme økonomisk trængte til gode og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Kim oplever at der bliver større og større afstand mellem dem som har og dem som ikke har meget at gøre godt med, og vil derfor være “primus motor” for at formidle midler og kontakt.

Han giver også gratis rådgivning og støtte, til dem der har behov.
Man kan finde gruppen “Alle har brug for en hjælpende hånd 4760” på facebook.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...