AquaDisco succes i Vandhuset

18. november 2019

Lørdag eftermiddag d. 16. november 2019 blev der afholdt AquaDisco i DGI Husets Vandhus, hvor 120 børn havde to festlige timer. Der blev meldt udsolgt fire dage før og tilmeldingerne er aldrig kommet så hurtigt som denne gang.

”Det er fjerde gang vi afholder det her i Vandhuset, og tilmeldingerne plejer først at gå stærkt i dagene op til. Denne gang kom de dog markant hurtigere efter vi offentliggjorde eventen, så det vidner jo om, at vi har skabt noget børnene virkelig gerne vil være med til”, siger tovholder på eventen, Jacob Jensen fra DGI Huset Vordingborg.

Der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden

I baren var der et udvalg af forskellige glas sodavand og popcorn i løbet af aftenen, som kan indtages på tribunen ved kanten. I hallen var loftlyset dæmpet og lysshow med røgmaskine sat op, mens alt der haves af legeudstyr er i vandet. Energiniveauet er højt, men der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden, da de syv livreddere, der er på vagt til denne event, er ekstra opmærksomme.

Foto: DGI Huset Vordingborg

”Børnene samles altid inden de får lov at hoppe i vandet. Her gennemgår vi lige hurtigt reglerne og giver information om hvordan aftenen kommer til at forløbe. Det er en rigtig god måde at mindske risikoen for ulykker og tvivl, når der nu er så mange børn med højt energiniveau samlet et sted. Og stor ros til børnene, der hører efter og opfører sig rigtig pænt. Vi har endnu ikke oplevet nogen mere alvorlige ulykker”.

Deltagerne er rigtig begejstrede for at være med

Christian Brix og Valdemar Mortensen, der til dagligt går i 4. klasse, var med for tredje gang. ”Det er rigtig sjovt, når det ikke bare er som at være i svømmehallen normalt. Især at der er så meget røg gør det rigtig fedt”, udtaler de to drenge, som rigtig gerne vil være med næste gang.

”Det er så fedt bare at gå og nyde stemningen, og se hvor glade børnene er for det man har sat på benene. Vi kan rigtig meget i huset ved siden af den daglige drift. Både med arrangementer her i vanddelen, men i den grad også på land med afholdelse af møder og afvikling af aktiviteter. I weekenden har vi opera for 300 publikummer og næste weekend igen er der stort anlagt boksestævne”, udtaler Jacob Jensen.

Næste AquaDisco planlægges til at blive afholdt i februar eller marts måned 2020.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...