Arbejdet med viadukten ved Orevej intensiveres

12. september 2019

Banedanmark meddeler, at de i den kommende periode vil arbejde intensivt på at gøre viadukten klar til, at trafikken igen kan komme igennem sidst i oktober. I første omgang med mindst ét spor.

Det vil betyde weekend- og aftenarbejde og nogle dage i weekenderne begynder arbejdet allerede kl. 6 om morgenen. Banedanmark lover dog, at entreprenøren gør alt for, at det mindst støjende arbejde lægges i de tidlige timer.

Brovejen indsnævres igen til én vejbane fra 15. september

Brovejen har siden begyndelsen af august været åben med begge vejbaner, fordi store mængder lastbiler skulle transportere korn til DLG på erhvervshavnen på Madsnedø. Men nu skal der igen arbejdes med autoværn, støjskærm og asfaltering og derfor indsnævres vejen igen.

Trafikken på Brovejen vil blive reguleret af lyssignal og Banedanmark opfordrer til, at bilister benytter Farøbroerne, hvis det er muligt.

Viadukt, Orevej
Det er efterhånden lang tid siden, at der som på billedet her var passage gennem viadukten, men nu er det snart muligt at kommen igennem igen.
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...