Bål på Borgen Sankt Hans aften – med musik af Alberte

IMG_6609

Danmarks Borgcenter, STARS og Vordingborg Handelsforening inviterer alle til en skøn og stemningsfuld Sankt Hans aften ved voldgraven på ruinterrænet i Vordingborg.

Det er midsommer, aftenen er lang og lys og Alberte kommer med sit band og spiller både gamle hits, lige til at synge med på, men også nye numre præget af varme akustiske guitarer, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for.

Alberte

Alberte

Det bliver en aften for hele familien og børnene får det sjovt! De kan lave snobrød, lege på middelalderlegepladsen, hvor de blandt andet kan gå på stylter og svinge et sværd. De kan besøge Det Rullende Naturværksted ved naturvejleder Elise Hvelplund, gå på naturskattejagt eller komme på væbnerskole hos ridder John.

Den Botaniske Have står i fuldt flor og chefkonsulent Flemming Kruse inviterer til en guidet omvisning og fortæller om det spændende planteliv i haven.

Traditionen tro er der båltale og bål med heks på toppen. Det Nye Kor fra Vordingborg kommer og synger for til midsommervisen og en omgang fællessang. Bålet sejles ud på en flåde i voldgraven og tændes kl. 21.30.

Der er gratis adgang for alle og aktiviteterne er gratis.

Der kan købes kaffe, kage, drikkevarer, is, gris på grill fra små salgsboder.

Kom tidligt – børneaktiviteterne starter kl. 18.00 og salgsboderne åbner kl. 18.30. Tag gerne madkurven med, og nyd en lang og skøn midsommeraften på borgen.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde med Vordingborg Lokalråd, Skjold Burne, Kaffebønnen og Nielsens Kafferisteri samt Vordingborg Kommune, der har bidraget med midler fra Købstadspuljen.

Sted: Danmarks Borgcenter, Slotsruinen 1, Vordingborg

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...