Behandling hos lokal optiker giver synet tilbage

24. september 2019

Isabella Erichsen har de seneste tre år haft en kraftig stigning af sin nærsynethed, men nu har en særlig behandling hos Stage Optik i Vordingborg ikke bare bremset udviklingen, men også givet Isabella synet tilbage – uden briller eller operation. 

Isabella Erichsen har efter bare 14 dages behandling fået næsten perfekt syn.

Isabella er til kontrolbesøg hos Stage Optik. Hendes syn har de seneste 14 dage ændret sig markant til det bedre. Ved hjælp af en særlig natlinse har synet ændret sig fra en styrke på minus 5,25 til minus 0,75, og hun bruger ikke længere briller eller linser i løbet af dagen. 

Den specielle linse, som bæres om natten, skaber et vakuum og flader hornhinden mens man sover, så øjets form ændres og synet på den måde korrigeres. 

”I starten var jeg meget skeptisk, især ved tanken om at det ændrer på mit øje, men efter de første tre nætter havde jeg vænnet mig til det. Jeg kunne tydeligt mærke efter et par dage, at øjets form har tilpasset sig linsen, så det er mere behageligt nu. Det er vildt smart, at jeg ikke behøver at gå med linser i løbet af dagen.” fortæller Isabella om behandlingen.  

Selvom behandlingen også giver øget komfort i hverdagen, så har den største bekymring for Isabella dog været, at hendes syn er blevet markant forværret på en meget kort årrække. Det kan linsen nemlig rette op på. 

”Behandlingen er et alternativ til en operation. Fordelen ved den her behandling er, at den bremser udviklingen af nærsynet, og især hos børn og unge hvor øjet udvikler sig hurtigt kan man sætte en stopper for den udvikling. Jeg har længe forsøgt at få Isabella til at prøve behandlingen, fordi hun har taget nogle store spring i den forkerte retning.” fortæller Charlotte Stage som har haft behandlingen i butikken, siden hun startede for 4,5 år siden.

Udover at bremse udviklingen af nærsynethed kan behandlingen også hjælpe mennesker som døjer med irritation og gener ved dagslinser, men som af forskellige årsager ikke kan få en operation.

Behandlingen er godkendt og kontrolleret af sundhedsstyrelsen.

Med ‘diskolys’ i øjnene får Isabella tjekket om linserne har påvirket hornhinden.
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...