almost 2016

Almost Blues Band

Kulturforeningen Pakhus8 glæder sig til at byde velkommen til en svedig, swingende, intens og nærværende Bluesnight, lørdag den 4. juni, hvor hele 2 bands går på scenen.

Almost Blues Band, er en musikalsk trio med Michael Engman, Helge Solberg og Niclas Campagnol. Med sig denne aften har de Peach Reasoner, som har været med på bandets efterårstour. Samarbejdet er gået så godt, så de dels har valgt at udgive en CD sammen, som udkommer i løbet af 2016. Dels har valgt at fortsætte sammen, hvilket kommer Kulturforeningen Pakhus8´gæster til glæde. Peach inviterede Ken Stange (piano) med på liveindspilningen og med på denne tour. Peach har et autentisk og nærværende udtryk og har fået flere awards for sit virke i USA med bluesmusikken. Ken Stange er kendt for at være Joe Cockers faste sidemand og en kapacitet på sit instrument.

Skar´s Blues Band består af 5 garvede musikere, der alle har stor erfaring fra den danske musikscene. Bandet har eksisteret i 6 år, og blev dannet efter opløsningen af Naur Band i 2010. Skars Blues Band spiller kendte blues og bluesrock numre, der alle er til at danse til, af bl.a. Eric Clapton, B.B King, Susan Tedeschi, Blues Brothers og Bryce Janey. Bandet består af Lars Skar – vokal og guitar, Knud Erik Damgaard – guitar, René Eriksen – bas, Flemming Luniak – mundharpe og Anders Bak – trommer.

Dørene åbner kl. 19, og musikken starter kl. 20. Entré kun 75 kr., som kan købes ved indgangen. Evt. forudbestilling på: www.billetto.dk/p8-almostbb_skarsbb

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail