Teaterforeningen Bøgestrømmen præsenterer:
Årets børneteaterdag med gode forestillinger for børn fra 6 år.
Lørdag den 13. april kl. 11 – 15.30 på Teaterhøjskolen Rødkilde, Rødkildevej 42, Møn.
En traditionsrig dag for børn og deres medbragte voksne.

Oplev forestillingen NÆSEN fra Mishmash Teater: En Russisk teatertrup har pakket æslet med tasker og instrumenter og er rejst helt fra Rusland for at fortælle en historie af en af deres nationale forfattere. Forestillingen er baseret på den kendte novelle af den Russiske forfatter Nicolai Vasilievich Gogol. Næsen er en skør og sjov historie om den stolte general Kovalev og hans næse som en dag beslutter sig for at forlade ham for at leve sit eget liv. Ved brug af musik, akrobatik og lynhurtige karakterskift, viser skuespillerne alt fra møbler til mennesker og dyr i Skt. Petersborgs farvede gader. Ingen rekvisitter eller scenografi skal bruges. MishMash laver det hele!

Eftermiddagens forestilling er morfarMORFARmorfar, hvor tre børnebørn fortæller om deres meget forskellige morfædre. Ham, med røverhistorierne. Den elskelige morfar, der gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og ham med de meget store hemmeligheder! Limfjordsteatret står bag forestillingen og her medvirker bl.a Vordingborg-skuespilleren Jens Andersen.

Program:

Kl. 11.00 første forestilling: Næsen med teatret MishMash.
Kl. 11.45 kan man spise madpakker.
Kl. 13.00 fortæller Rødkilde historier for store og små.
Kl. 13.45 er der lagkager, kaffe og saftevand.
Kl. 14.30 spiller morfarMORFARmorfar fra Limfjordsteatret.
Kl. 15.20 tak for i dag!

Facebook: https://www.facebook.com/events/392410938240633/

Billetter til Børneteaterdagen til kr. 25 pr. forestilling kan købes i forsalg på www.teaterforeningen.billetten.dk og www.teaterforeningen.dk – og ved indgangen.

Børneteaterdagen arrangeres af Teaterforeningen Bøgestrømmen i samarbejde med Teaterhøjskolen Rødkilde og Vordingborg Bibliotekerne.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail