Bogsignering i Bog & Idé i Algade i Vordingborg

25. november 2019

Bog & Idé i Algade i Vordingborg holder forskellige arrangementer og det næste er, at krimiforfatter Hans-Willy Bautz kommer i butikken fredag den 6. december 2019, kl. 15.30-17.30, hvor han signerer sin nyeste og dermed trejde krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“.

Romanen er netop udkommet på Forlaget mellemgaard, og blev præsenteret på forlagets stand på Bogforum i Bella Centret, hvor forfatteren var til stede og signerede bøger.

I handlingen er tre mænd blevet myrdet i Tyskland. De har været involveret i illegal organhandel, hvortil der er en forbindelse til Sicilien, hvor hovedpersonerne, den dansk-tyske journalist Michael
Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, kommer på sporet af uhyrligheder i forbindelse med flygtninge, der misbruges på det groveste.

Ved bogsigneringen i Bog & Idé vil det også være muligt at erhverve Hans-Willy Bautz’ krimier „Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien“ og „Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark.“.

Forfatter Hans-Willy Bautz med sin nye krimi „Den sicilianske forbindelse – Commissaria Angela Pecci efterforsker i Tyskland“, som han signerer i Bog & Idé i Vordingborg fredag, den 6. december 2019, kl. 15.30-17.30. (Privatfoto)
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...