Borgmester Mikael Smed har en overraskelse til de unge.

20. januar 2020

Mandag den 27. januar mellem klokken 15.30 og 17.00 Kommer Borgmester Mikael Smed forbi Campus caféen på Banegårdspladsen i Vordingborg, og han har en overraskelse med.

Vordingborg Kommune meddeler:

Kalder alle unge!

Smut forbi Campuscaféen på Banegårdspladsen på mandag og hils på borgmesteren.

Måske har du en god idé til et eller andet, politikerne skal få fikset eller sat i værk. Eller måske vil du bare ønske godt nytår og velkommen til 2020.

Har du ikke været på Campus Caféen før, er det her en glimrende anledning.

Borgmesteren glæder sig i hvert fald.

”Campus Caféen er et fedt sted, og at få en snak med byens unge giver altid noget at tænke over. Jeg må ikke sige hvad overraskelsen er, men det er en god overraskelse,” fortæller borgmester Mikael Smed.

Det forgår som skrevet i Campus Café, Banegårdspladsen, 4760 Vordingborg, og tilmelding er ikke nødvendig.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...

Den store familie

Den store familie

Badmintonkampe i Vordingborghallen Ved de få (årlige) familiebegivenheder i den store kategori - dåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag, begravelse mødes den store familie. Man ser onkler, nevøer, grandtanter, niecer, egne og andres forældre, børnebørn,...