Huset i Jomfrustræde – Foto: Nicola Cioni

Cantabile 2 præsenterer i samarbejde med den italienske instruktør Firenza Guidi en udendørs promenadeforestilling i Præstø den 17 og 18 august.

HUSET I JOMFRUSTRÆDE er en kropslig, visuel og sensuel promenadeforestilling, der drager publikum ind i et sanseligt univers fyldt med drømme og musik. Publikum bevæger sig gennem Præstøs gamle gader, langs med og ind igennem bygninger, rundt i haver, over Torvet, der ikke er
til at kende igen, og ned til vandet. Stille momenter afløses af sprudlende spektakulære sekvenser, hvor nycirkus, musik og teatralske elementer blandes og skaber magiske billeder i scener fulde af saft og poesi. Professionelle performere fra Danmark og udland vil sammen med lokale
medvirkende, børn og voksne, for en stund forvandle Præstø til en fest med hvirvlende dans, intensitet og nærvær. Forestillingen er produceret i et samarbejde mellem Cantabile 2 og den italienske instruktør Firenza Guidi.

Billetsalg: Det Gamle Rådhus, Torvet 10, Præstø fra den 6. til 18.8.
Åbningstider: Hverdage kl. 13-17. Lørdag 11.8. kl. 10-14. Lørdag den 18.8. kl. 10-17.
Søndag lukket.

Golden Hours: Spar 70 kr. af løssalgsprisen torsdag den 9.8. kl. 16-18 og lørdag den 11.8. kl. 10-14

Løssalgspris 175 kr. Børn og unge under 25 år særpris.

Grupperabatter. På Det Gamle Rådhus kan man komme ind og høre mere.

Billetter kan også købes online på www.teaterbilletter.dk eller bestilles på tlf. 55 34 01 20

Koncept og instruktion: Firenza Guidi

Mødested: Støberihallerne, Adelgade 18-20, Præstø
Varighed: 75 min.

OBS: maks. 100 tilskuere pr. forestilling
Cantabile 2 sender en tak til: Støberihallernes Venner, KunsthalGLAS, Præstø Privatskole, Pakhus 8, Sweet & Coffee, Det Gamle Rådhus, Bio Bernhard og alle de lokale frivillige og medvirkende foruden hvem, dette projekt ikke havde været muligt.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail