SHK Herre serie 1 var søndag den 19. oktober på besøg i Nykøbing Falster for at se om ikke de første point i sæsonen skulle på kontoen.
Fra kampens start stod SHK forsvaret virkeligt godt, og hurtigt kom SHK foran med et par mål og havde rigeligt med chancer for at udbygge dette. Men sjusk i afslutninger og opspil gjorde, at SHK ikke kom foran med mere end 4-1, hvilket efter spil og chancer kunne have været 8-1 uden problemer, og langsomt fik Nykøbing F fat i kampen. Og da SHK samtidigt gik ned i kadance i forsvaret åd Nykøbing forspringet da SHK holdt en scoringspause på 12-13 minutter. Og pludseligt var det Nykøbing der var foran med 7-4 før SHK igen kom med og til pausen førte Nykøbing 10-8.

I pausen blev der fokuseret på angrebet da de 10 mål Nykøbing havde scoret ikke var alamerende, men de 8 til SHK var langt under hvad holdet havde spillet sig til og fra start af 2. halvleg kom SHK hurtigere op ad banen og fik scoret nogle mål hvor der ikke skulle slides så meget for scoringerne. Og hurtigt kom SHK op på uafgjort, og derfra bølgede kampen frem og tilbage med en tæt score, og til sidst blev det desværre for 2. kamp i træk til et 1 måls nederlag på 23-22 til SHK`s herre.
Et resultat som holdet hang noget med næbet over bagefter, for det burde have været en kamp hvor SHK havde trukket en sejr på 6-7 mål uden problemer, selvom det var på udebane. Men de brændte chancer kostede for meget i hele kampen og derfor ingen point. Næste kamp er den 26. oktober.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail