Den bedste livemusik fra Sjælland og Skåne skal findes – kalder på alle talenter fra Sydsjælland!

17. juni 2021

Så er det nu, at lokale bands og artister skal tilmelde sig talentudviklingsprogrammet POPKORN NORDIC og få mulighed for at møde den danske og svenske musikbranche og spille på de store scener.

Skåne og Sjællands talentlag skal forbindes via livekoncerter, netværksarrangementer og seminardage. Derfor leder POPKORN NORDIC sammen med STARS i Vordingborg nu efter de bedste lokale bands og artister fra hele Sydsjælland! POPKORN NORDIC er for alle bands og artister, som spiller egne numre uanset genre og som er bosat på Sjælland eller i Skåne.

POPKORN NORDIC skyder de næste stjerner afsted

Programmet skydes i gang med livekoncerter fra sensommer på toneangivende spillesteder over hele Sjælland. Lyttejuryen bag POPKORN NORDIC sidder allerede nu klar til at udvælge deltagerne.

Så hvis man gerne vil ud og spille til efteråret, og man samtidig er klar til at udvikle sig som band/artist sammen med andre dygtige musikacts, så er det nu, man skal tilmelde sig!

Gevinsten for de liveacts, der klarer sig bedst, er et skræddersyet coachingforløb og festivaljobs på Helsingør Festival 2021 og i Sverige. POPKORN NORDIC handler først og fremmest om at udvikle sit musikalske talent. Derfor modtager alle deltagende bands og artister coaching og møder den danske og svenske musikbranche undervejs.

Tilmeldingsfrist 15. aug. 2021.

Tilmelding: https://kuto.dk/popkorn-nordic-2021-tilmelding/

INDLEDENDE RUNDER

31. aug. Gimle, Roskilde
3. sep. Slagelse Musikhus
23. sep. Stars, Vordingborg
30. sep. Richter, Gladsaxe

KVARTFINALER

14. okt. Tapperiet, Køge
31. okt. Loppen, Kbh

SEMI- OG FINALE

25. nov. Kulturværftet, Helsingør
22. jan 2022 – The Tivoli, Helsingborg (SE)

SAMARBEJDSPARTNERE

8 Partnere: Mejeriet i Lund (SE), Skånsk Live (SE), Gimle Roskilde, Tapperiet Køge, Loppen Kbh,
Helsingør Festival, HX Festival (SE), Stars Vordingborg, Slagelse Musikhus, Helsingborg/Helsingør
samarbejdet, Studiefrämjandets 9 skånske satellitenheder.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail

Relaterede artikler

Byen omkring tårnet: Ny udstilling åbner i Sprøjtehuset i Vordingborg

Byen omkring tårnet: Ny udstilling åbner i Sprøjtehuset i Vordingborg

I anledning af 100-års jubilæet for Historisk Botanisk Have onsdag 23/6 åbner en lille udstilling i Sprøjtehuset på Slotstorvet i Vordingborg. Her får de besøgende en række fortællinger om byen omkring den stolte kongeborg. Den fine lille gule bygning på Slotstorvet i...

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Charlie Chaplins barnebarn på WAVES Festival 2021

Med 30-års jubilæet for WAVES Festival bringer egnsteatret Cantabile 2 endnu engang performancekunst og gadeteater i verdensklasse til Vordingborg. I år kan publikum som noget særligt opleve Charlie Chaplins barnebarn, som er på årets festivalprogram. WAVES Festival...