arbejdere

Informationsmøde afholdes d. 24. oktober kl. 17.00 på Filmfabrikken, Rødkildevej 9 i Stege. Her vil instruktøren komme og fortælle om filmen og statisternes opgaver i detaljer. Åbent for alle, der har lyst til at høre nærmere om projektet.

Til afgangsfilmen ”OM EN MÅNED – Drabanternes fald” ved Den Danske Filmskole, søges mandlige statister i alderen 40-60 år. Optagelserne vil foregå på Møn så du børe være fra området eller har mulighed for let tilgang dertil. Optagelserne vil finde sted i perioden 9.- 18. november. Det er ikke nødvendigt, at du kan hele perioden, men skulle dette være tilfældet er det en fordel.

Optagelserne vil foregå hovedsageligt om eftermiddagen til sen aften, og vil være udendørs. Det er derfor vigtigt, at du kan tåle kulde, selvom filmholdet selvfølgelig vil gøre alt for, at der er mulighed for at få varmen mellem optagelser, såvel som fuld forplejning og godt humør.

Der er brug for mænd, der vil skulle fremstå som arbejdere i stil med ovenstående billede. Filmholdet sørger for make-up og kostume, så det vigtigste er, at du har lysten til at være med. Der er tale om et spændende og anderledes projekt, med et dystert udtryk. Der søges modige folk, der er villige til at give deres tid til en ambitiøs og kreativ produktion. Det bliver sjovt, spændende og der vil være rig mulighed for at møde unge filmskabere, og få en spændende oplevelse med i bagagen. Som tak for din hjælp får du en biografbillet til en valgfri film. Den færdige film vil være ca. 30 min. lang og får premiere juni 2017. Den vil blive vist i biografer landet rundt, inklusive en lokal premiere, og vil desuden blive sendt i tv på DR.

Har du lyst til at høre nærmere om projektet, så send en mail til Nicole Kjærsgaard Jensen på nkj@filmskolen.org, gerne med et billede af dig selv, eller ring til 6127 4719.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail