Vordingborg IF herresenior afdeling fik eftertilmeldt et hold i serie 5 til efterårsturneringen. Dette betyder at VIF nu har 3 hold i henholdsvis serie 3, 4 og 5. Og resultaterne følger med. Alle 3 hold ligger i toppen som nr. 2 i deres rækker.

VIFVIF valgte ved efterårets start, at indføre nye retningslinjer ved holdudtagelsen. Dette har medført, at over 30 spillere træner hver tirsdag og torsdag. Til stor fornøjelse for både trænerne og spillere.

Der er anvendt omkring 60 spillere til efterårets kampe. U-19 afdelingen har overskud af spillere og de omkring 5 overskydende spillere spiller kamp på et seniorhold. Igennem efteråret er der også budt velkommen til en del nye og tidligere VIF spillere, ja faktisk over 20 spillere.

VIF har fået opbygget en speciel atmosfære omkring hjemmekampene hvor det både er poulært, at følge med i selve kampen på banen samt at besøge stadiongrillen og smage de populære griller. Over 200 tilskuere er mødt op til de sidste par hjemmekampe.

Opbakningen til kampene i serie 4 og 5 er også en fornøjelse. Både fra andre spillere, men ikke mindst publikum, der vil opleve en god fodboldkamp.

Hvis man har lyst til at spille seniorfodbold i Vordingborg eller bare hjælpe til i afdelingen, så kontakt Henrik Pedersen mail: henrikp1963@gmail.com eller på telefon 26 12 82 32.

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail