Drømmer du om at blive politibetjent?

25. oktober 2019

Tør du tage en tur forbi politistationen, så holder Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi informationsmøde om deres uddannelser den 30. oktober 2019.

På mødet fortæller politiet om deres arbejde, og man har mulighed for at stille spørgsmål til uddannelse og støttetilbud. Udover politiarbejdet kan man høre om mentorordninger og lokale løbeklubber, hvor man kan træne med andre for at kunne leve op til uddannelsens fysiske krav.

Informationsmødet afholdes onsdag den 30. oktober kl. 19-21 på Vordingborg Politistation, Københavnsvej 47, 4760 Vordingborg.

Politiets grunduddannelse (PBU) tager to år og fire måneder, mens den nye uddannelse som politikadet (PKA) kun tager seks måneder.

Har du mod på at blive en af hverdagens helte? Arkivfoto.

Der afholdes også informationsmøder andre steder i regionen, blandt andet i Slagelse, Nykøbing Falster og Nakskov. Du kan læse mere her.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...