Du kan være med til at præge udviklingen i Vordingborg Kommune

På et borgermøde mandag den 23. september får borgerne mulighed for at komme med forslag til kommunens kommende budget og få en snak med de politiske udvalg om, hvad der rører sig på de forskellige områder. Efter det fysiske borgermøde er der også mulighed for at komme i dialog med politikerne på kommunens Facebookside.

Vordingborg Kommune inviterer alle interesserede til debat om budget 2020. Det sker på et borgermøde mandag den 23. september, hvor man kan deltage både fysisk og på Facebook. Der vil på borgermødet være debat, drøftelser og idéværksted og der vil også være lejlighed til at tale med medlemmerne af de forskellige udvalg i kommunen om, hvad der rører sig på de forskellige områder. Med et par oplæg vil der endvidere blive sat fokus på uddannelse af unge mennesker samt bosætning og fysisk planlægning.

Alle forslag og ideer med til videre drøftelse

”Inden vi forhandler et budget på plads, er det vigtigt, at vi som politikere også hører, hvad borgerne mener, der skal prioriteres. Det får vi mulighed for på borgermødet, og jeg kan love, at vi tager alle forslag og ideer med til videre drøftelse i kommunalbestyrelsen, men kan selvfølgelig ikke love, at de bliver gennemført,” siger borgmester Mikael Smed.

”Når vi på mødet specielt har fokus på uddannelse af unge samt på bosætning og fysisk planlægning, så er det fordi, at det er områder, som vi allerede nu ved, at det er vigtigt at prioritere for fremadrettet at skabe og fastholde en positiv udvikling i vores kommune,” siger borgmesteren.

Borgermødet finder sted:

Mandag den 23. september klokken 17.00 til 19.00
Vordingborg Uddannelsescenter, Chr. Richardsvej 45 i Vordingborg.

Deltag på Facebook

Som noget nyt får borgerne denne gang også mulighed for at komme i dialog med politikerne via Facebook. Har man ikke mulighed for at møde op på Vordingborg Uddannelsescenter, eller har man lyst til at debattere et konkret emne, så kan man deltage i dialogen om budget 2020 på kommunens Facebookside www.facebook.com/storbyensforhave Det digitale borgermøde holdes ligeledes den 23. september i tidsrummet fra klokken 19.30 til 20.30. Her vil en repræsentant fra hvert parti i Kommunalbestyrelsen deltage og borgerne kan tage præcis det emne op, som er vigtigt for dem.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...