unnamed (1)

Du skal bare trykke der er en it-hjælpebog skrevet af 19-årige Karoline Matilde Esvold Hallengren, baseret på den hjælp hun løbende yder både sin mor og mormor med diverse it-problematikker, det være sig på såvel smartphone og tablet som bærbar computer.

Vi benytter os af elektronik hver eneste dag – nogle dog mere end andre, men “Digitaliseringen” kræver at alle, unge som gamle kan forstå og bruge internettet; regninger betales nu elektronisk, afsendelser af breve sker oftest virtuelt via. mail, kommunikation med det offentlige på samme måde.
Mange ældre i samfundet har svært ved at benytte sig af elektroniske apparater.

Det kan blive et problem, nu hvor alt går fra papir og pen til computer og mus. De behøver hjælp og konkret vejledning til at forstå, at brugen af den nye teknologi er nemmere, end man tror.
Denne bog lærer dig trin-for-trin, hvordan du benytter iPhones, computer og internettet. Det gælder alt lige fra at kunne tænde det elektroniske apparat til at kunne bestille varer på internettet og meget andet nyttigt og nødvendigt, såsom en liste med definitioner af diverse IT-ord.

Der findes efterhånden mange bøger, som guider brugere igennem brugen af computere, smartphones og internettet. Du skal bare trykke der er skrevet ud fra en dansk kontekst og sproget er enkelt, da det er skrevet af en, der selv er bruger frem for udvikler eller producent.

Om forfatteren:
Bogen er skrevet af Karoline Hallengren (f. 1997), som er 3.g studerende på en samfunds- og mediefaglig studieretning på Espergærde Gymnasium og HF i Nordsjælland. Karoline Hallengren har altid haft en særlig interesse i at hjælpe andre mennesker, så hvorfor ikke hjælpe alle på én gang? Og ja, så er hun selv datter af en ikke så erfaren mor indenfor brugen af teknologi og ikke mindst familiemedlem til flere af disse uerfarne.

Bogen udkommer d. 29. Februar 2016

Kilde: TURBINE Forlaget

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail