En rodet affære
Søndag var SHK herre serie 1 igen på jagt efter sæsonens første point. Desværre var det et afbudsplaget mandskab der tog til TEAM Faxe for at skulle spille. Flere spillere var ude med skader, og andre var arbejdsramte, så 9 mand var klar til start.
Sydsjællands HåndboldklubTEAM Faxe havde heller ikke haft den bedste sæsonstart og virkede som en modstander der var til at tale med. Fra kampens start af bølgede kampen frem og tilbage og ville ikke rigtigt komme i gang, flere angreb gik med gode chancer til SHK før det første mål i kampen blev scoret, desværre var det TEAM Faxe som kom foran.
Derfra trak hjemmeholdet stille og roligt fra SHK og først efter 15 min begyndte SHK igen og komme ind i kampen og trak sig tilbage og var med ved stillingen 9-9 før TEAM Fakse trak fra igen og gik til pause med 13-10
I 2. halvleg kom SHK godt fra start og var nede på 1 enkelt mål i forskel før hjemmeholdet igen trak fra og resten af halvlegen var en meget rodet affære mest på grund af en mængde 2 minutters udvisninger til SHK, som resulterede i 2 røde kort, i 2. halvleg, som gjorde at SHK ikke havde nok markspillere tilbage, og Lasse Nielsen måtte trække i en grøn trøje frem for målmandstrøjen.
Til slut endte det med et 4 mål nederlag på 27-24 til SHK og primært mange brændte skud og et forsvarsspil som efterlod en del at ønske stod tilbage.
Af positive ting kan nævnes at debutant Alexander Thomsen spillede en flot kamp i begge ender af banen, indtil han fik rødt kort for sin 3. udvisning i kampen.
Holdet har nu en kamp som er en bonus kamp i vente da der onsdag bydes op til Østpokal håndbold i VU hallen når holdet onsdag får besøg af SMUT BG, en kamp der kan bruges til at komme tilbage til spillet igen og få rettet fejlene fra dagens kamp i Faxehallen.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail