Kamp ref. SHK HS1 14.12.2014

Endelig på tavlen
Efter 8 kampe i HS1 var SHK endnu ikke kommet på pointtavlen, selvom det har været lige ved og næsten i mindst 6 af dem, og sidste chance i første halvdel var i Stillinge Hallen søndag den 14.12. mod Stillinge. Før kampen var der indløbet en del afbud til det unge SHK hold da mange af de unge spillere var på arbejde her op mod jul. Så med 9 mand klar til kamp incl. Træner Lars Gerts drog SHK af sted på jagt i Stillinge Hallen efter sæsonens første point og sejr.
Fra kampens start af havde SHK godt fat i forsvaret men kom ind imellem til at stå lidt på hælene, da Stillinge ville trække tempoet ud af kampen, og ind imellem faldt SHK Så i søvn, og det gav et par heldige/unødvendige mål til Stillinge.

I angrebet kom SHK frem til fine chancer i ,hvor en del af afslutningerne dog lod lidt tilbage at ønske og efter en 10 minutter stod det 3-3. Så satte SHK tempoet op både i forsvar og angreb og trak fra til 6-3 på gode afslutninger fra bla. Andreas Abildgaard der desværre efter 15 min. kom skævt ned på sin ankel og måtte side ude resten af kampen. Så var der 8 mand tilbage på holdet som var kampklar og de kæmpede flot hele vejen rundt og især Anders Otto og Mathias Brix Jensen meldte dig ind i kampen sammen med på dagen spillende træner Lars Gerts og afstanden til Stillinge blev udbygget til 10-6 før luften fløj lidt ud af ballonen pga flere 2 min udvisninger i slutfasen af første halvleg, og til pausen stod det 11-9 til SHK.

Aftalen i pausen var at fortsætte i forsvar og være opmærksomme omkring specielt Stillinges venstreside som stod for det meste af deres spil, og få afslutningerne i deres noget svagere højre side, og dette lykkedes til fulde i 2. halvleg hvor målet i en periode på over 15 minutter blev lukket helt af, af en på dagen fint spillende Jan Lindorff, med flot støtte af et godt forsvar og så kom de nemme kontra scoringer fra bla. Lasse Branig og Mikkel Fuglsang. Stille og roligt udbyggede SHK forspringet til 20-12 og kampen virkede med 10 min igen afgjort lige indtil Mathias Brix Jensen vrikkede om og måtte tage plads på bænken ved siden af Andreas Abildgaard, og vikarierende træner på bænker Tobias Færregard. Og så var SHK 7 mand tilbage de sidste 10 min, men holdet fastholdt forspringet bla. På fint stregspil af Morten Hüttel og en fin indsats af på dagen indkaldte Andy Rasmussen, som fik vænnet sig til modstanderne gennem kampen.

Da der var omkring 5 min tilbage og kampen var afgjort og så fik Stillinge lov til at pynte lidt på det med lidt nemme scoringer til sidst, men sejren kom aldrig i fare og blev på 23-19.
En fortjent sejr som giver tro på der ligger mange flere point og venter på det unge SHK mandskab i turneringens 2. halvdel, som tyvstarter allerede den 21.12. på udebane mod Fuglebjerg.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail