Her er godt nyt til dig i Vordingborg og omegn, der gerne vil begynde på en frisk med at spise sundt og tabe dig, men har svært ved at overskue det i hverdagen.

Nu kan man nemlig få sunde og færdiglavede måltider bragt direkte til døren. Slip for supermarkeder og daglige hovedbrud med hvad du skal have at spise.

Fitkost.dk, er et nyt koncept skabt af søstrene Maja og Trine Henneberg, der nu er kommet til Vordingborg og leverer næringsfylde måltider med afmålte kalorier direkte til hjem til dig eller til din arbejdsplads to gange om ugen.

Fitkost.dk har i samarbejde med kostvejledere specialdesignede ‘FITPAKKER’ med 6 daglige måltider tilpasset både mænd, kvinder og børn, så alle får rette mængder af alting.
Man når ganske enkelt ikke at blive sulten mellem måltiderne og få lyst til søde sager fordi de 6 måltider pr. dag, holder blodsukker og stofskifte stabilt (3 hovedmåltider og 3 x mættende snacks).

“Vi vil rigtig gerne hjælpe folk, som har brug for et vægttab. Men det er også oplagt, hvis du er en travl person, ikke gider at lave mad eller bare gerne vil leve sundere, med vores FITPAKKER.
Vi synes, at det skal være let og sjovt at starte på et vægttab eller en sund livsstil – og ikke mindst holde det ved lige”, siger Trine Henneberg, der er direktør og stifter af Fitkost.dk

“Du bestiller på nettet og får leveret dine FITPAKKER 2 x om ugen til den adresse du ønsker. Alle Fitkost.dks måltider bliver lavet af professionelle kokke, som kokkerer med kærlighed, bruger friske råvarer og måler og vejer, så man kun indtager de nødvendige kalorier pr. dag”. siger Maja Henneberg, marketingdirektør i Fitkost.dk.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail