Fakta-Købmanden støtter brysterne i Vordingborg

27. september 2019

I uge 40 er det officiel ’Støt Brysterne’ uge, og lørdag den 5. oktober afholder Fakta Neder Vindinge et stort ’Støt brysterne’ event, med masser af aktivitet, og måske med mulighed for at få ’tjekket forlygterne’.

Købmanden og hans medarbejdere i Fakta Neder Vindinge sætter i næste uge stort fokus på ’Støt Brysterne’. Steffen Lønbos medarbejdere i Fakta Neder Vindinge har for nylig vundet en intern konkurrence blandt Danmarks Fakta-butikker, og nu har medarbejderne i samarbejde med købmanden valgt at donere gevinsten til et godt formål. Derfor har butikken doneret 4000 kroner af deres præmie til Støt Brysterne, og derudover har medarbejderne selv doneret af egen lomme for lige knap 1400 kroner. 

”Vi har lige været ude på personaletur, så jeg spurgte medarbejderne om de ville være med til at donere den her præmie til ’Støt brysterne’. Vi vil gerne være et samlingspunkt i lokalområdet og vi vil rigtig gerne have vores kunder med til at støtte op om det gode formål.” 

Det er startskuddet til næste uges store indsamling, hvor fakta i Neder Vindinge hele ugen laver konkurrencer og uddeler flag og balloner til kunderne. Det hele kulminerer lørdag den 5. oktober med et stort arrangement, hvor flere lokale foreninger, ildsjæle og lokalrådet bakker op. 

1 krone for en tegning

I løbet af ugen kan børn afleverer en tegning i butikken, så kvitterer Fakta med et stykke chokolade, og MH Autoservice donerer 1 krone for hver tegning, der bliver hængt op i butikken. 

Der arbejdes også på at MH Autoservice kommer forbi lørdag og tilbyder at ’tjekke forlygter’.

Derudover kan man på dagen blandt andet spille bordfodbold for en 5’er, ride på pony og købe kage hos Kastrup Gymnastikforening. Fakta-fanten kommer forbi og hilser på børnene, og der bliver uddelt balloner og flag. Alle bidrag går udbeskåret til ’Støt Brysterne’.

Man kan følge med i konkurrencerne og bidrage til donationen på Fakta Neder Vindinges facebookside, og det er også muligt at give en donation, når man er i butikken. 

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...