Vordingborgs gamle stadion lagde græs til kredsfinalen i Sjælland Syd, i Ekstrabladets Skolefodboldturnering, da Gåsetårnskolen (gule trøjer) i dag mødte Skovboskolen fra Bjæverskov.

a

Begge hold er nået til kredsfinalen, ved at have besejret 6-7 andre skoler, så det var de 2 bedste hold, der i dag skulle finde ud af hvem der kom nærmere en mulig kamp i Parken. Der blev spillet godt fodbold af begge hold og kampen var utrolig lige på spil og chancer, og den ordinære spilletid endte da også 0-0.

Skovboskolen, hvis forsvarskæde bestod af de bedste spillere fra HB Køge, lod ikke mange af Vordingborgspillerne komme igennem og besøg på deres banehalvdel, især Gåsetårnskolens topscorer, Oscar Sømme, var ikke velkommen, ham havde de rigtig godt styr på.

Forlænget spilletid

En rigtig god fight går i forlænget spilletid og begge hold giver alt hvad de har, et mål i hver ende bliver annulleret pga. offside og Gåsetårnskolens keeper nedlægger Bjæverskovs angriber, som får tilkendt straffe. Håbet lever stadig, da Victor Sandbirk gør det godt igen ved at nappe straffesparket.

De sidste minutter bliver afgørende

Med blot 4 minutter igen på stadionuret, er det Emil Andersen fra Skovboskolen, der får panden på, på et hjørnespark til stillingen 0-1.

d

Gåsetårnskolen kæmper videre

De sidste kræfter bliver sat ind og Vordingborg får i kampens sidste minutter faktisk spillet sig til et par chancer mere, én af dem kæmpestor foran Bjæverskovs mål, men desværre forbi. Det hårde og høje presspil laver plads på Vordingborgs banehalvdel og i den forlængede spilletids overtid lykkes det Daniel Andersen fra Skovboskolen, at putte endnu en bold i Vordingborgmålet. Kampen ender 0-2, en fortjent sejr til et lidt bedre spillende hold fra Skovboskolen.

e

Trøstemedaljer til spillerne fra Gåsetårnskolen.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail