Første spadestik til udbygning af Vordingborg fri fagskole

4. november 2019

På en regnvåd mandag den 4. november 2019, tog Vordingborgs borgmester Mikael Smed sammen med elevrådsformand Emil, første spadestik til en kommende 800 m2 tilbygning til Vordingborg fri fagskole som i daglig tale også hedder Vordingborgskolen.

Elever inddrages

Der var på dagen taler, hvor forstander Jette Rønne og Bestyrelsesformand Klaus Michael Jensen kunne fortælle at ikke nok med, at skolen får en ny bygning på knap 800m2, men også at skolen i samarbejde med byggefirmaet Hoffmann A/S fra Næstved, der skal opføre bygningen, skal inddrage eleverne i bygge og teknik faget således det også er eleverne som skal være med til byggeprojektet.
“Vi glæder os meget til dette samarbejde”, fortæller Camilla Nerup, fra byggefirmaet Hoffmann A/S.

“Bygningen som kommer til at ligge på Færgegaardsvej ved siden af skolen, vil blive en erstatning for medborgerhuset i kirkeskoven, som vi benytter til vores arrangementer”, forklarer Jette Rønne og tilføjer “det bliver rigtig godt og vi glæder os meget”.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...