Foredrag i Kulturarkaden i Vordingborg om dansk families eventyr i Uganda

Hvor mange børn kan der sidde på én motorcykel? Hvorfor er ugandiske skoler så højlydte? Hvordan samler man 1.000 børn på 4 minutter?

Ingen af disse spørgsmål havde Familien Nani overvejet at de skulle få svar på, da de i 2017 hev teltpælene op, pakkede 3-årige Carlas bedste bamser og rejste til Uganda. De havde læst om landets historie og politiske forhold, men mødet med den ugandiske kultur blev først og fremmest et møde med en levende hverdag der var grundlæggende anderledes end den danske.

1.000 børn under et mangotræ er et medrivende foredrag der zoomer ind på de små ting, som tegner den ugandiske hverdag. Med billeder, video, sang og musik fortæller Oliver Nani om familie-eventyrlyst, om venskaber på tværs af kolossale kulturskel, om udfordringerne og overraskelserne ved at undervise på en ugandisk skole og meget mere.

Få pustet til udlængslen, genoprettet det større perspektiv og tanket op på de gode historier.

Foredraget finder sted torsdag d. 21. november 2019 kl. 19.00 i Kulturarkaden i Vordingborg.

Billetter kan købes i døren eller på dette link:

Privatfoto
Privatfoto
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...