Forfatteraften i Nørregade

Forfatteren Frank Gravesen fra Vestlolland besøger Marianne Christensen i Nørregade 18, Vordingborg den 28. februar kl. 19-21.
Frank Gravesen er en temmelig alsidig kunstner, som i mange år har produceret billedkunst og skrevet tekster. Han har i flere år turneret i duoen Aagaard og Gravesen med sine finurlige og oftest morsomme tekster.

Den 28. februar gæster han Marianne Christensen alene med sine nyeste udgivelser: ”Mig i dag – dig i morgen”, Mellemgaard og ”Lad mig være – i fred”, Mellemgaard.

Han siger selv om sit kunstneriske virke:
– Inspiration er ikke et begreb, som jeg beskæftiger mig med, hverken når jeg maler eller skriver. Jeg har en kilde, som jeg øser af. Kilden fyldes hele tiden, fordi jeg er så nysgerrig, som jeg er. For mig findes begrebet ’uinteressant’ nærmest ikke, og jeg tager hele tiden mentale noter. Idéer jeg får i sengen skriver jeg yderst sjældent ned, men har tillid til at jeg kan huske det, hvis det var godt nok.

Forfatteren præsenterer uddrag af begge værker samt uddrag af kommende roman “Åge – en mand du ikke kan nå?”
Frank Gravesen er medlem af StORDstrømmen, en interessegruppe under Dansk Forfatterforening, og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Entré: 50 kr. inkl. kaffe/te.
Tilmelding til Marianne på 30254774 eller marianne@mariannechristensen.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...