Fortsat festuge vækker glæde og respekt hos borgmesteren

28. april 2017

Johnny Madsen - Vordingborg Festuge 2014

Vordingborg Idræts Forening har netop meddelt, at de vil overtage afholdelsen af Festugen allerede fra i år. Det er ifølge borgmester Michael Seiding Larsen en stor gevinst for Vordingborg by og hele kommunen.

Det vækker stor glæde hos borgmester Michael Seiding Larsen, at Vordingborg Idræts Forening nu har meddelt, at de overtager afholdelsen af Vordingborg Festuge allerede fra i år og vil arbejde frem mod at videreføre arrangementet mange år frem. Meldingen fra Vordingborg Idræts Forening kommer efter, at de har fået opbakning fra blandt andet Vordingborg Handelsforening, Vordingborg Erhvervsforening, Støtteforeningen for Festugen og Vordingborg Kommune.

Borgmester Michael Seiding Larsen

Vordingborg Idræts Forening har taget beslutningen om at videreføre festugen efter at den hidtidige festugekomite har aflyst arrangementet. ”Vordingborg Festuge betyder utrolig meget for Vordingborg by og hele kommunen. Ud over at festugen tiltrækker mange gæster til byen og giver ekstra liv i butikkerne, så har den øget kendskabet til Vordingborg Kommune langt uden for kommunegrænsen. Så jeg har stor respekt for, at Vordingborg Idræts Forening tager bolden op og vil videreføre festugen. Det viser noget om de frivilige og den vilje og sammenhængskraft, vi har her i kommunen” siger borgmester Michael Seiding Larsen.

Vordingborg Kommune har gennem en årrække støttet festugen med et markedsføringsbidrag på 250.000 kroner samt med 200.000 kroner til dækning af udgifter til afspærringer, skiltninger, opsætning af hegn, renovation og toiletter mm. Tilskuddet er også bevilget for 2017, men er endnu ikke udbetalt. Borgmester Michael Seiding Larsen oplyser dog, at man fra kommunens side er klar til at videreføre midlerne til dette års festuge.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...