Gratis arrangement med en af Danmarks mest produktive sangskrivere

I anledning af SPIL DANSK ugen (29.10 – 4.11) har STARS inviteret Marcus Winther-John som er en af Danmarks mest produktive sangskrivere. Han har skrevet sange til alle fra Christopher, Mads Langer, Ankerstjerne til Peter Belli og fra Barbara Moleko til Sanne Salomonsen og Sys Bjerre.

Marcus giver et sjældent indblik i livet som sangsmed og stjernernes fortrolige. Vi får historierne bag de kendte sange og hører dem i intime akustiske udgaver.

Engelskfødte Marcus, brød igennem i 90’erne som sanger i bandet Inside The Whale (kendt for evergreenen ”Hvor er tiden der tager os”) og debuterede som sangskriver til andre med 9 co-writes på Tim Christensens solo debut, ”Secrets On Parade”.

Siden har han skrevet til en ualmindelig lang og varieret række artister herhjemme foruden X-factor vindersange, Melodi Grand Prix, film og tv.

Marcus er også aktiv internationalt og har ramt hitlisterne med artister i bl.a. Japan, Tyskland, Spanien, USA, Korea mm.

Foruden sangskrivningen udgav han i 2017 bogen ”Skriv hits & sælg dem” og turneret som bandleder på Peter Bellis afskedsturné.

Hit med sangskriveren
Mandag 29.10.2018 kl. 19:00
Dørene åbner kl. 18:30

SMALLSTARS Algade 84, 4760 Vordingborg
FRI ENTRÉ

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...