Ohoy_press

(Foto: Gorm Valentin)

Teatret Brændende Kærlighed spiller igen i år komedie for alle uanset alder, sprog og herkomst.

Gadeteaterforestillingen ”O-HOY – oceaner af frihed” er en satirisk komedie, der tager moderne menneskers uendelige muligheder og grænseløse frihed under kærlig behandling.
Gøgl, gag og slapstick er i fokus når Brændende Kærlighed spiller deres ordløse og fysiske forestillinger, der har begejstret publikum i en lang årrække, når de har spillet deres forestillinger i Kongens Have som en del af Københavns sommerunderholdning. På turné har de spillet både i Moskva, Gedser og New York – og nu for tredje gang på plænen ved Orenæs Saloner, der ligger billedskønt i skoven lige ned til Storstrømmen på det nordligste Nordfalster.

I år er der tilmed et maritimt tema i forestillingen, der handler om Clementine, der arver en båd. Hun er en impulsiv og innovativ kvinde og tager fluks afsted. Nu venter verden! Clementine drømmer om skumsprøjt og saltvand. Om uendelige blanke horisonter og vind i sejlene. Men ak, hun er omringet af bagkloge landkrabber og selvretfærdige lyseslukkere. O-HOY! – oceaner af frihed er en fortælling om, at friheden har mange ansigter, og om at det aldrig er for sent at vende om. Fortalt med al det fysiske overskud, den ordløse komik og vidtfavnende poesi, som Brændende Kærlighed kan mønstre.
Arrangementet er støttet af Guldborgsund Kommune.

Medvirkende: Line Svendsen, Kristian Dinesen, Jens Kløft

Instruktion: Bodil El Jørgensen

Søndag den 28. august kl. 15.00

Gratis entré

Plænen ved Orenæs Saloner

Orenæs Skovvej 12, Orehoved
4840 Nørre Alslev

www.orenaessaloner.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail