Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, på STARS d. 8. marts 2019

D. 8. Marts 2019 rammer Guitar Rebels, The Volbeat Tribute, Stars i Vordingborg – det er første gang Volbeat Kopibandet spiller på Sydsjælland.

Guitar Rebels har udviklet sig til et af Europa´s bedste Volbeat Tributebands. De har derfor, udover det meste af DK, også både Holland, Sverige, Tyskland, og Østrig på CV´et.

Bandets succes kan blandt andet tillægges Jimmy Thor i Front. Han rammer Michael Poulsen´s velkendte stemme spot on.
Bandet spiller efter at lave ”kopien” så tæt på det originale som det er muligt for at gi´ folk en mulighed for at høre noget ”Volbeat live” – originalen spiller ikke mange koncerter på dansk grund.

D. 8. Marts 2019 kl. 21:00 står bandet klar på scenen i Vordingborg.

”Det er første gang vi skal til Vordingborg, og vi glæder os. På steder som Stars, får vi muligheden for at komme helt tæt på publikum, og der opstår en fed energi. Vi håber Stars og Vordingborg er klar til en indsprøjtning Volbeat”, Siger Jimmy Thor.

Guitar Rebels havde bl.a. Anna David med på scenen da de optrådte på Kalundborg Rocker 2018.

Guitar Rebels
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...