SHK Herre serie 1
SHK Herre serie 1 trak igen det korteste strå.
Efter 4 snævre nederlag var turen kommet til rækkens andet hold uden point, da Slagelse HK gæstede VU hallen søndag. Sådan skulle det helst fortsætte efter kampen var udgangspunktet for SHK.
Fra kampens start af havde SHK fuldt kontrol med kampen og når endeligt Slagelse kom til noget stod debutant Lasse Nielsen i vejen for det meste i SHK målet. Spillet i angrebet blev bedre og bedre som 1. halvleg skred frem og ved pausen først SHK med 11-8.

I pausen blev der fokuseret på de to Slagelse spillere som var farlige og ellers på eget spil i angrebet, og de gode takter fra første halvleg fortsatte fra 2. halvlegs start af og efter 44 min var SHK foran med 18-10 og alt tegnede til en komfortabel hjemmesejr, men træthed, manglende koncentration og til tider lidt uheld kostede og Slagelse kom ind i kampen igen og i løbet af 10 minutter havde SHK lukket 11 mål ind og var bagud 21-18 før holdet kom ind i kampen igen. 2 mål blev hentet og bagud med 1 mål og tid igen var der stadigvæk mulighed for at trække en sejr eller uafgjort hjem, men igen brast korthuset i de døende minutter og SHK tabte med 23-20 til Slagelse.

Et nederlag der efter kampen gjorde ondt på SHK drengene og der blev kigget dybt i egne præstationer og holdets, og en ting er helt sikkert drengene vil rykke tættere sammen og kæmpe indædt for at få holdet tilbage på rette spor igen.

Skrevet af Jan Lindorff

 

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail