Efter sidste weekends første sejr i sæsonen, var SHK HS1 igen på jagt efter 2 point til den slunkne konto. Turen gik denne gang til Fuglebjerg, til sæsonens 2. møde med Fuglebjerg, det første endte med en 24-23 sejr til Fuglebjerg, så taget i forhold til første kamp så det tæt ud, men i forhold til stillingen i rækken vendte pilen mod at fuglebjerg skulle tage de to point igen, specielt når man kiggede på at SHK holdt manglede 2 f sine normale kæmper, Andreas Abildgaard og Nikolai Holm Andersen der sad over med skader. Tilbage var til gengæld Tobias Færregard efter en skadespause på 5 uger, og Sune Rasmussen efter en periode uden så meget håndbold.

Sydsjællands HåndboldklubFra kampens start af kom SHK holdet i stormvejr i Fuglebjerghallen, hvor Fuglebjerg kom flyvende ud af starthullerne til kamp, og kun tekniske fejl og et par overtrådte kendelser gjorde at SHK ikke var bagud med mere end 3-1 efter 5 minutter. Derfra kom SHK tilbage og på solidt og velfunderet og tålmodigt angrebsspil, samtidigt med at forsvaret kom bedre på plads gik SHK direkte til en 3 måls føring på 6-3 i løbet af få minutter, før Fuglebjerg kom tilbage i kampen og kom så foran 8-7 før SHK igen fik fat og ved pausen var SHK foran med 15-12, skabet på godt angrebsspil og fin præstation i målet af Sune Rasmussen.
Fokus i pausen var at holde fast i det gode spil og blive ved med at være tålmodige i angrebsspillet, og tage de rigtige chancer i kampen.

Fra start af 2. halvleg forsøgte Fuglebjerg at presse spillet op i tempo for at få lette scoringer, men de kom til kort mod et flot kæmpende SHK for svar, hvor der var solide præstationer hele vejen rundt, og især fra Mathias Brix Jensen, Lasse Branig og Morten Hüttel. SHK udbyggede forspringet og kom for an med 4 og 5, og senere med 6, på stadigvæk flot og organiseret angrebsspil, og med stor effektivitet fra Anders Otto på højre fløj.
Ved stillingen 21-15 og med 10 minutter tilbage så det ud til at kunne blive en let sejr, men sæsonens spor skræmmer og et par hurtige Fuglebjerg scoringer gav lidt gummi i afslutningsarmen hos flere SHK spillere, og Fuglebjerg kom tæt på med 5 minutter igen var forskelen kun på 2 ved 23-21. Herfra FIK SHK strammet op, men et par udvisninger til sidst gjorde det endnu mere spændende, og med 20 sekunder igen var stillingen 24-23 til SHK, og Fuglebjerg var i helbanepres for at få fat i bolden og få point ud af kampen, men Lasse Branig og Anders Otte fik i fællesskab sat sidste kasse ind, og dermed var sejren på 23-25 hjemme.

En god sejr, over at godt Fuglebjerg hold, på godt forsvar, solidt målmandsspil og et angrebsspil som viser at de ting de er trænet og øvet gennem opstart og hele sæsonen, virker og med den tro der er kommet i truppen, ovenpå de sidste 2 kampe, vil der helt sikkert ligge mange point og vente på SHK efter nytår. Første kamp er 4.1. 2014 i Langebækhallen hvor Sierslev kommer på besøg.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail