Kamp.ref 9.12.2014 Herre serie 1 Sydsjællands HK – Svend Gønge IF

Tirsdag aften tog SHK hjemme imod naboerne fra Svend gønge IF, et opgør der altid byder på fight og tæt spillede kampe, og kampen tirsdag aften var ikke en undtagelse.
Fra kampens start af bølgede det frem og tilbage og ingen af holdene kunne rigtigt få spillet til og glide, men stille og roligt kom Svend Gønge foran, med et par mål, og SHK måtte i arbejdstøjet for at komme ind i kampen igen, og kom det også i en tæt første halvleg som endte med en 2 måls føring til Svend Gønge ved pausen.
Fra start af 2. halvleg skulle SHK tilbage i kampen, men for mange brændte chancer og tekniske fejl krydret med et par dumme 2 min. udvisninger gjorde det svært at få fat og Svend Gønge trak yderligere fra.
Bagud med 5 mål og med 20 min. tilbage fik SHK for alvor vendt skuden og fik fat i kampen og hurtigt trak holdet ind på Svend Gønge, bla. På flotte scoringer fra en Andreas Abildgaard der i angrebet var på toppen, og med 7 min igen kom SHK foran med 21-20 og var i teten.
Desværre blev et par store tekniske fejl midt i banen, og store brændte chancer i kampens afslutning udslagsgivende for resultatet og til sidst kunne Svend Gønge juble over er sejr på 26-24. Igen en tæt kamp der vippede i slutningen, til modstanderens fordel, et billede der har været i stort set alle kampe denne sæson, og et billede der skal ændres på hvis holdet skal have point på kontoen.
Kampens spiller blev kåret af Morten Abildgaard fra Sportigan Vordingborg, og blev Carsten Keinicke fra Svend Gønge.

Skrevet af Jan Lindorff

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail