Hver fjerde på Sjælland bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco i Vordingborg vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.

Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når sjællænderne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 25 procent af sjællænderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Hos Imerco i Vordingborg vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikken til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Til køkkendagene hos Imerco i Vordingborg kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

– Der er mange, der har opfattelsen, at det kun er professionelle kokke, der har behov for køkkenudstyr, der gør deres hverdag lette. Det er en opfattelse, vi gerne vil udfordre, så folk kan få fjernet noget af hverdagens stress og jag, og få noget ordentligt i maven til aften, fortæller Christine Louise Jensen, der er butikschef i Imerco i Vordingborg.

Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail