Ingen Vordingborg Festuge i 2021

4. maj 2021

Vordingborg Festuge havde håbet på, at 2021 blev året hvor der igen kunne laves en festlig begivenhed. Men desværre ser virkeligheden stadig sådan ud, at der ikke kommer nogen Vordingborg Festuge 2021.

En del af grundlaget for at Vordingborg Festuge kan hænge økonomisk sammen er, at der skal være nogle dage med et propfyldt Slotstorv med masser af gæster.

De restriktioner der er meldt ud for den periode hvor der skulle være årets festuge – som altid uge 28 – harmonerer ikke med dette.

Derudover er Vordingborg Festuge drevet af frivillige kræfter hvor de fleste ved præcis hvad de skal gøre hvornår – og at lave et fuldstændig nyt koncept blot for i år kan ikke lade sig gøre – hverken tidsmæssigt eller i praksis.

Arrangørgruppen i Vordingborg Festuge håber inderligt, at 2022 bliver året hvor de sammen med alle frivillige kræfter, støtte fra vores sponsorer og en masse glade gæster igen kan skabe en kæmpe fest i Vordingborg for hele landsdelen.

Du kan se billeder fra tidligere års festuger på www.vfu.dk

Vordingborg Festuge opfordrer til, at man benytter sig af de andre tilbud som vores område byder på. I uge 28 vil der stadig være aktiviteter i Vordingborg som Bycentrum Vordingborg står bag. Der vil bl.a. være morgenbord i Algade lørdag d. 10. juli, søndagsåbent d. 11. og 18. juli, Prins Jørgens Garde spiller mandag og lørdag og der vil være en masse andre aktiviteter i løbet af ugen. Bycentrums program for ugen kan følges på www.bycentrum.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

STARS præsenterer Søren Andersen

STARS præsenterer Søren Andersen

Denne dag står forstærkerne på 11. Søren Andersen – Danmarks guitarhelt nr. 1 – kendt fra Glenn Hughes band og ikke mindst Electric Guitars, har en soloplade ude. Her medvirker en perlerække af internationale stjerner, men selv om de ikke kan komme med på tour, bliver...

Ny bog fra lokal forfatter

Ny bog fra lokal forfatter

”Hvor blå kan man bli’” er titlen på en ny bog fra forfatteren Marianne Christensen. Navnet er inspireret af den velkendte bluessang af BB King med samme titel. Siden oktober 2005 har Marianne Christensen, når det var muligt, optrådt med digte til den månedlige...