Nørre Alslevs kulturelle samlingspunkt byder igen på en koncert med et af europæisk jazz’ bedste navne, Artur Tuznik. Det er søndag den 17. november kl. 16.

Den polske prisvindende pianist og komponist Artur Tuznik har sin musikalske base på Københavns jazzscene, hvor han spiller med alle, der er noget indenfor musikken.

Som musiker og komponist er han inspireret af både impressionisme og folkemusik med udgangspunkt i modaljazzen, som man kender det i den særligt skandinaviske jazzmusik.

Tuznik flyttede til Danmark i 2008, hvor han begyndte sin uddannelse i solistklassen på Rytmisk Musikkonservatorium, en uddannelse der senere blev suppleret med en klassisk pianistuddannelse på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København.

Flotte anmeldelser

Hans debutalbum udkom i 2011 og blev modtaget med flotte anmeldelser og blev efterfulgt af endnu en CD-udgivelse med hans “Outbreak Quartet”, der vandt 1. pris i en af de vigtigste polske musikkonkurrencer.

Siden da har han været involveret internationalt både som solist, orkesterleder og komponist i en lang række nyskabende projekter, der involverer forskellige musikalske stilarter og perioder og har modtaget en række internationale priser i Tyskland, Spanien og Belgien, samt stormende anmeldelser for sit spil og kompositioner.

Ved soloklaverkoncerten på Nordfalster spiller Artur Tuznik både jazz, J. S. Bach og egne kompositioner.

Fakta:
Søndag 17. november kl. 16.00
Nordfalsters Koncerthus
Nørre Alslev Langgade 68
4840 Nørre Alslev

Billetter a 150/75 – Online billetsalg på www.orenaessaloner.dk

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail