Jul i Vordingborg – udvidet åbningstid og konkurrence med gaver til en værdi af kr. 6300.-

Julestemning har bredt sig i Vordingborg. Butikkerne er pyntet og den smukke julebelysning er tændt.

”Butikkerne har udvidet åbningstiden og dermed gjort det nemt for kunderne at handle lokalt. Det betyder noget, hvor der handles og det er vigtigt at bruge de lokale butikker flittigt – så er de der nemlig også i morgen.”, fortæller City Manager Sacha Keller og hun fortsætter: ”Hvis borgerne i byen ønsker at have en spændende handelsby, med et bredt udvalg af varer, så skal man handle i dem hele året rundt. Kun på den måde kan den enkelte butik udvikle og blive endnu bedre. Og som en ekstra bonus, vil flere virksomheder også finde det attraktivt at drive forretning i byen.”

For at gøre det endnu mere attraktivt at handle lokalt har Bycentrum Vordingborg skruet godt op for julestemningen og programmet i handelsgaden i december.

Årets store eventyrkonkurrence

Kan du gætte alle eventyr i butikkerne?

Butikkerne i Algade vil pryde deres vindue med et eventyr, som du skal gætte. Inde i butikken ligger en stemmeseddel som du udfylder. Du må gætte løs i ALLE butikkerne! men kun ét gæt pr. butik.

Jo flere butikker du besøger og afleverer et gæt hos, desto større er din chance for at vinde ALLE GAVERNE fra i alt 21 butikker til en værdi af kr. 6300.-
Bycentrum Vordingborg trækker én heldig vinder fredag d. 20. december kl. 12.00. Så kan den heldige vinder nå at hente gaverne inden juleaften.

Jul i handelsbyen søndag d.15. december

Søndag d. 15. december kommer Julemanden til Vordingborg. Han vil køre i sin elektriske kane med sit søde og bløde rensdyr gennem Algade. Julemanden tager imod ønskesedler, samt sutter – hvis nogle skulle være klar til at afgive dem. Julemanden stiller også gerne op til et selfie, ligesom han deler GRATIS godteposer ud til de første 200 børn. Kom og fortæl julemanden hvad du ønsker dig.
Det lokale kor, Around Seven vil synge søde julesange ude foran Café Einstein i tidsrummet 11.00 – 13.00. Og FGU (tidligere Produktionsskolen Strømmen) står ved Danske Bank og sælger ud af alle deres produktioner.

Jul i handelsbyen d. 22. & 23. december

Igen i år vil stemningen i bymidten prydes af god gammeldags traditionel jul. Nisseorkestret kommer og spiller kendte julemelodier hele weekenden. Juleskovene sættes op i denne weekend med halmballer og barkflis, som børnene kan lege i imens de voksne handler. Der er naturligvis gågade, så børnene kan lege frit. “Nissebanden” tænder op i olietønderne og holder dem i gang hele weekenden, så du kan lune dig over ilden i pauserne mellem de sidste julegaveindkøb.

Nisseorkestret spiller julemusik i Algade begge dage kl.11.00 – 14.00

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...