Kampreferat fra Vordingborg Badminton Klub 16. november 2019

17. november 2019

Københavns Badminton Klub 2 (KBK2) – Vordingborg Badminton Klub (VBK) 6-7 Danmarksserien

Kampreferat skrevet af Jesper Adler fra Vordingborg Badminton Klub:

VBK vandt sikkert i kampråb og vandt derefter knebent i holdkampen …

Men inden vi kunne råbe “hvem var det der vandt i dag” skulle vi igennem 4 timers hård fight.

1. runde:

Mix: ny sammensat 1. mix – Nicklas Rygaard/Line Poulsen – flot-flot indsats og sejr i to sæt – 2.mix Dorthe Johnsen/Steffen Lejre VBK legende mix, som “måske” har toppet men spillede godt med, dog et nederlag.

Damesingle overraskende storsejr til Emilie Lejre – stærkt spillet
Amalie Svensson havde 19-19 i begge sæt i , men manglede lige det sidste held og tabte tæt, efter en flot indsats.

2-2 inden 2. runde (Herresingler)

Bo Rafn viste vejen med en velspillet sejr i 1. HS mod en aggressiv “udlænding” – Simon Zachodnik fulgte trop med en god sejr i 2. HS – Gustav Lejre tabte 3. HS i en tæt 3’sætter – medens Fætter Niels Lejre viste en forrygende indsats i 4. HS og hev en tæt – tæt sejr hjem på vilje og fight, med en puls som gjorde, at der blev kigget efter hjertestarteren.

Føring til VBK 3-5 inden damedoublerne – hvor vi desværre tabte begge i to sæt – 1. DD Emilie og Line – var tæt på, med ombolde i 2 sæt – men det sidste held manglede, hos den ellers sikre DD – i anden DD med Dorthe og Amalie blev der kæmpet godt, men KBK’s unge piger var for stærke.

5-5 inden de 3 afgørende Herredoubler

Igen viste Bo og Niels vejen med en god sejr i 1. HD – hvorimod Simon og Nicklas aldrig fik spillet rigtig til at glide i 2. HD og tabte i to sæt.

Så da “far og søn” (Steffen/Gustav) Lejre gik på banen var stillingen 6-6. Det var en “4 points” kamp (med det nye pointsystem) – så kampen var hæderlig vigtig for at opnå en plads i oprykningsspillet – heldigvis fik “Lejre hurtig” og “Lejre tung” med fælles hjælp lige slæbt en 3’sætter hjem – med en kæmpe arbejdsindsats af en hårdt slående Gustav – der skulle rundt i alle hjørner, mens farmand havde “overblikket”.

7-6 til VBK – badminton når det er bedst … god hal, gode tilskuere, intenst og lige kamp – med VBK som vindere.

Dagens fightere (ja det blev to) med 5 stemmer til hver af Niels Lejre og Steffen Lejre.

En flot sejr især i betragtning af, at VBK havde afbud fra vores normale mixherrer Mikkel Bech og Emil Østerholm. Men det vidner og en stor bredde i klubben, og troen/håbet om en oprykning til 3. division lever stadig.

Stillingen:

Gustav og Steffen Lejre i kamp – Foto: Vordingborg Badminton Klub

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...