Kampreferat fra Sydsjællands Håndboldklub:

Mandag d. 27.3.2017 kl. 20.15 tog Sydsjællands Håndboldklub Herre serie 1 imod AG Håndbold fra Kval Rækken i Østpokalens Semifinale.
En på forhånd svær kamp for SHK som pt. Ligger nr. 8 i Serie 1 mod AG som ligger nr. 3 rækken over, men pokalhåndbold er til tider overraskelsernes kampe, så der var tro på sejr hos SHK mandskabet før kampen.
SHK kom super fra start med en dobbelt redning i egen ende og kom foran med 2-0 og var i kontrol så det ud til. Men for hurtige afslutninger og indspil til stregen kostede mod en god modstander og hurtigt kom AG Håndbold på rette spor og kom foran med 2-6 før SHK igen kom på tavlen. Resten af første halvleg var lidt i samme spor og AG kunne gå til pausen med en 9 måls føring 7-16.

I pausen talte SHK holdet om at få styr på eget spil og tålmodighed i angrebsspillet og forsvaret blev sendt op i 3-3 for at presse AG holdet til fejl. En taktik som i 2. halvleg viste sig at være god.
I angrebet fik SHK løst op for spillet og 13 mål i 2. halvleg er bestemt godkendt mod en god modstander lige som de 11 der gik ind i egen ende er godkendt.
Generelt en flot kamp af SHK holdet der på intet tidspunkt gav op. Og godkendte præstationer hele vejen rundt på holdet. Rent angrebsmæssigt kan Tobias Færregaard fremhæves for en flot kamp, med mangt flotte mål fra distancen, ligesom Nicolai Holm Andersen fik løst godt op for sit skud udefra i 2. halvleg.

Forsvarsmæssigt en godkendt kamp mod et hurtigt AG hold som udfordrede hjemmeholdet konstant, men en samlet indsats krydret med mange redninger i målet gjorde det til en godkendt indsats.
Fight, vilje, frustrationer, højt humør, musik, fart over feltet, ja en kamp med stort set det hele, og vi håber fra SHK`s side af at de mange tilskuere der havde fundet vej til VU Hallen følte sig underholdt. En ting er helt sikker; de var med til at skabe en super stemning for spillerne på banen, og dette blev værdsat af begge hold, da AG også syntes det var en fed kulisse at spille i.

Tak for opbakningen, vi håber at se jer og mange flere i hallen til kampe igen.

Sammen er vi stærkest ?

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail