Kender du en der fortjener Handicapprisen 2019 ?

2. oktober 2019

Kender du en, som gør en beundringsværdig indsats for borgere med handicap i Vordingborg Kommune, og som fortjener at blive anerkendt for det? Så er det nu, du kan indstille ham eller hende til Vordingborg Kommunes Handicappris 2019.

Vordingborg Kommunes Handicapråd uddeler prisen til en enkeltperson, virksomhed, institution eller organisation, der har ydet en ekstraordinær indsats for mennesker med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse i Vordingborg Kommune. Ved prisuddelingen sættes fokus på modtageren og det gode eksempel.

Alle kan indstille og alle kan modtage

Alle borgere har mulighed for at indstille kandidater til prisen, og alle kan modtage prisen. Forslaget skal være begrundet.

Forslag skal sendes til Handicaprådet via e-mail på handicapraadet@vordingborg.dk.

Fristen for indsendelse af forslag er fredag den 6. november 2019 kl. 12.00.

Overrækkelsen finder sted den 3. december 2019 kl. 14 ved en ceremoni i byrådssalen på Vordingborg Rådhus. Ceremonien er åben for alle.

Rådhuset i Vordingborg
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...