Kesi på STARS d. 9. november 2019

Oliver Kesi er vant til at boltre sig på Grøn Koncert og de store festivalscener med sine catchy urbane beats og sit karakteristiske flow. Men dette efterår laver han otte eksklusive indendørskoncerter i Danmark, og tredje stop på turen bliver på STARS lørdag den 9. november.

Det er en brandvarm Kesi, der kommer. Igen i år præger han hitlister og radio massivt, og der er efterhånden et hav af hits at tage af, siden han fik sit store gennembrud, da han ”ikke havde sovet i et år”.

Han er bestemt heller ikke kommet sovende til succesen siden, så derfor ruller STARS den røde løber ud og siger velkommen til Kesi.

STARS, Algade 84, Vordingborg // Lørdag den 9. november 2019
Show kl. 21:00 / døre kl. 20:00
Forsalgsbillet: 270,- / Pris i døren 290,-
Billetter købes på stars.dk

Kesi
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...