Læserbrev: Er Vordingborg hallen dødsdømt på forhånd af KIF udvalgets formand?

6. oktober 2019

Vordingborg Badminton Klub (VBK) frygter, at Vordingborg Hallen er dødsdømt inden Kultur, Idræt og fritidsudvalget tager endelig beslutning om, hvad der skal ske med kommunens haller. Især udtalelser fra formanden Thorbjørn Kolbo gør os urolige.

Desuden så undrer det os, at samme formand stort set allerede har bevilget et nyt springcenter, og åbenlyst har vist sin støtte til dette, da han bar en t-shirt til kommunalmødet den 18/9, hvor der stod ”Springcenter i Vordingborg JA TAK”. I Sydtid uge 39 udtaler han desuden, at det kun er spørgsmål om, hvornår det skal startes op, og hvor det skal ligge.

Hvordan kan han være neutral, når der skal tages beslutning om, hvordan udvalgets penge skal bruges, når han åbenlyst støtter et bestemt projekt. Lad mig gøre det klart. VBK er IKKE imod et nyt springcenter, og vi synes det er super godt initiativ, der er opstartet.

VBK har indhentet tilbud på nyt gulv til hallen, som koster ca. 0,5 mio.kr. I facilitetsrapporten er det anslået til 2 mio.kr. En forskel på 400%. Samlet set mener vi, at en renovering af hallen kan gøres for ca. 3,5-4,0 mio. kr.

Rapporten angiver 10,5 mio.kr. Vi kan endda få det ned på 2 mio.kr. i en mere skrabet version.

Formanden negligerer dette og henholder sig kun til rapportens tal. Er der en skjult dagsorden? Skal det for alt i verden være meget dyrt at sætte hallen i stand, så der et alibi for at nedlægge hallen?

Vordingborg Hallen havde den højeste belægningsprocent i rapporten. Der er mange brugere – ikke kun badmintonspillere – men også Prins Jørgens Garde (byens stolthed), tennisklubben, Marienberg Skole, børnehaver osv. Kommunens penge skal bruges fornuftigt, men vi vil gerne se regnestykket, begrundelserne og alternativet til Vordingborg Hallen.

Jesper Adler, Kasserer VBK


Dette er et indlæg til debat som Vordingborg.net har modtaget. Indlægget er udtryk for skribentens holdning.
Har du et emne som du gerne vil have til debat og som kan udtrykkes inden straffelovens og presseetikkens rammer er du velkommen til at sende et læserbrev til mail@vordingborg.net
Det er udelukkende Vordingborg.net’s afgørelse om et fremsendt læsebrev offentliggøres eller ej.


Læs også: Svar fra Thorbjørn Kolbo på læserbrev fra Vordingborg Badminton Klub

 

Vordingborghallen

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...