Lindholm – underskriftsindsamling og busrute til København

9. december 2018

Planerne om at placere et udrejsecenter for udvisningsdømte kriminelle udlændinge på Lindholm i Stege bugt har sat gang i mange initiativer.

En underskriftsindsamling pointerer, at man blot flytter et problem fra et sted i landet til et andet. I skrivende stund har 4300 skrevet under og hvis man har lyst til at skrive under så foregår det her:
https://www.skrivunder.net/nej_tak_til_udrejsecenter_pa_lindholm

Lindholmbussen

En daglig busrute mellem Kalvehave og København er et andet initiativ som går ud på, at der dagligt skal køre en bus mellem de to byer med de udvisningsdømte kriminelle udlændinge. 

Ruten skal gøre det lettest muligt for de indsatte på Lindholm, at tage væk fra Kalvehave, med stoppested ved S-togs-linje, metro og med endestation Christiansborg. Bussen kører retur om eftermiddagen. Idéen er, at politikerne dagligt gøres opmærksom på, at det er en dårlig idé, at gøre Lindholm til et udrejsecenter.

Man kan støtte busruten ved at tilmelde sig her:
https://www.sikker-tilmelding.dk/?e=kalvehave-bussen

Man støtter ved at tilkendegive, at man gerne vil være med til at betale for busruten – jo flere, der støtter jo billigere bliver det at støtte. Over 100 har allerede tilmeldt sig.

Lindholm i Stege bugt

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...