Lokal temaaften: Den gode hverdag for travle børnefamilier

3. oktober 2019

Der er mange ting at holde styr på i familielivet, både følelsesmæssigt og økonomisk. Den 10. oktober kan børnefamilier få råd til at tackle udfordringerne på forhånd. 

Når man stifter familie, er man ofte optaget af forventninger til hvordan ens familie skal være og hvordan man er den gode forælder. Nu sættes der fokus på hvordan man tackler de prøvelser, som følger med en travl hverdag, hvor forholdet og familielivet ofte sættes på prøve. 

”Foredraget er forebyggende og fokuserer på hvilke ting man skal være opmærksom på i sit parforhold. Hvis der er dårlig stemning og konflikter mellem mor og far, så påvirker det også børnene. Derfor skal man også komme som par, for det er et fælles projekt at få en familie til at trives.” fortæller Familie- og Parterapeut Peter Jørgensen.

Man kan også sagtens deltage, selvom man allerede trives godt, da der er masser af inspiration til hvordan man holder fast i det gode samarbejde.

Rådgivning og den ekstra oplevelse

Arrangementet er sat i værk af Sparekassen Sjælland, som gerne vil hjælpe børnefamilier til at få en nemmere hverdag.

”Vi vil gerne give kunderne en oplevelse og nogle gode råd, som rækker ud over vores økonomiske rådgivning, men vi vil også gerne hjælpe dem med at få overblik over den nye økonomiske situation, som følger med at stifte familie.” fortæller Rikke Permin, souschef i Sparekassen Sjælland i Vordingborg.

Det er gratis at deltage, men det er vigtigt, at man kommer som par. Hvis man har svært ved at overtale manden til at tage med, så kan man lokke med at Sparekassen byder på øl, vand og snacks klokken 18.30. Man kan tilmelde sig ved at sende en mail til top@spks.dk

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...