Vilde Vulkaner Vordingborg har nu offentliggjort programmet for Danmarks største børnemusikfestival. Årets hovednavn bliver Lukas Graham.
Danmark største børnemusikfestival Vilde Vulkaner Vordingborg kan i år præsentere et hovednavn fra allerøverste danske og internationale musikhylde. I år kan de mere end 11.000 gæster, som allerede har købt billet glæde sig til, at Lukas Graham spiller på den udsolgte festival til sommer.
Lukas Graham har, siden de i 2015 spillede på Vilde Vulkaner sidst, stået højt på børnenes ønskeliste til musikprogrammet på Vilde Vulkaner. Vilde Vulkaner udsolgte i juli på 72 timer og kan udover Lukas Graham præsentere et stærkt line-up med:

Christopher der altid leverer det ypperste med masser af hits i bagagen. Med sin klare poprøst, en naturgiven charme og ekstremt stærke sange, har Christopher siden debuten tilbage i 2012, været centrum for den danske popscene.

 Shaka Loveless som er det tætteste på at kunne kalde sig Vilde Vulkaners ”husband”. Hans dna som musiker gennemsyrer hele holdet omkring ham, og der er dømt ren uforfalsket spilleglæde for start til slut når Shaka & De Lovløse , som hans mangeårige band kaldes træder på scenen.

 Rap-fænomenet Marvelous Mosell spiller musik som er hentet direkte fra 80ernes disco og pop og den er altid til at danse til.

Vordingborg Festuge 2014 - Nabiha

Vordingborg Festuge 2014 – Nabiha

 Nabiha kommer med et stærkt bagkatalog og gæstede sidst Vilde Vulkaner i 2014.

 Ericka Jane udsendte i 2015 hitsinglen ’Favorite Lie’, og i 2016 udkom ’Bad Like You’ – og også ’Bitter War’ sammen med Christopher, som hun senere tog på tour med.

Årets Vilde Vulkaner Vordingborg Festival afholdes i år fra 3-6. juli.

Del:
Facebooktwitterlinkedinmail