Lykkeliga, Sydsjællands Håndboldklub

17. november 2019

Kender du et barn med udviklingshandicap der har lyst til at røre sig og blive en del af et fællesskab, men ikke helt passer ind på de fleste hold som sportsklubberne tilbyder, så er Lykkeliga i Sydsjællands Håndboldklub en oplagt mulighed.

Lykkeliga projektet vedrører børn i alderen 6-15 år, som har et udviklingshandicap og deres familier. Det er et landsomspændende projekt med formålet om at skabe flere smil, grin og positive oplevelser for denne gruppe af børn og deres familier. Her bliver man som familie en del af et fællesskab der fokuserer på hvad børnene godt kan og ikke det modsatte.

Gratis de første 14 dage

Holdet træner i Kastrup Hallen hver tirsdag fra 18-19 hvor holdets trænere står klar åbne arme og smil på læben til at tage imod enhver der skulle have lyst til at prøve kræfter med håndboldsporten og det fællesskab der følger med. Træningen er gratis de første 14 dage, så man kan bare komme og prøve af om det er noget man har lyst til.

Vil du høre mere så kontakt Lone Abildgaard på lone@sydsjhk.dk

Mere information om Lykkeliga kan findes på hjemmesiden: http://lykkeliga.dk/

Yderligere information om håndboldklubben kan findes på klubbens hjemmeside: https://sydsjhk.dk/

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...