Lysceremoni i forbindelse med Knæk Cancer på TV2 afholdes i Vordingborg – gratis koncert med NOAH


TV 2 og Kræftens Bekæmpelse sætter i uge 43 fokus på kræftsagen med Knæk Cancer. Et samarbejde mellem Knæk Cancer, Stafet For Livet Vordingborg, Vordingborg Kommune og Kræftens Bekæmpelses Lokalforening har skabt grundlag for at Tænd et Lys ceremonien under årets Knæk Cancer indsamlingsshow på TV 2 i år bliver afholdt i Vordingborg.

Tænd et Lys er en smuk lysceremoni til støtte for dem, der er ramt af kræft og til minde om dem, vi savner. Lyset symboliserer et håb om, at kræft en dag kan bekæmpes, og viser samtidig, at dem vi har mistet, ikke er glemt.
Lørdag den 26. oktober 2019 afsluttes Knæk Cancer-ugen med det store årlige indsamlingsshow på TV 2. Vanen tro afholdes der et sted i landet en lysceremoni, som vises i TV-showet.

Salg af lysposer fra om eftermiddagen

Efter en lang udvælgelsesproces er det lykkedes frivillige kræfter i Vordingborg at få Tænd et Lys til byen i forbindelse med dette års Knæk Cancer. Vordingborg Kommune støtter dette tiltag og har gjort det muligt at skabe et stort lokalt arrangement på Danmarks Borgcenter, som ramme for Knæk Cancer – Tænd et Lys, med scene og et flot gratis program for dagen.
Allerede fra om eftermiddagen vil der være salg af lysposer, hvor man kan skrive en personlig hilsen. Poserne stilles op i Knæk Cancer-blomsten til den smukke lysceremoni klokken fra kl. 21.30.

Der vil være en række lokale kunstnere, der optræder på scenen i løbet af dagen. Hovednavnet på scenen bliver musikeren NOAH, der optræder med en akustisk koncert kl. 21.00 og frem mod selve lys ceremonien.

Stor opbakning

“At få Tænd et Lys til byen er et stort ønske der går i opfyldelse. Efter at have arbejdet på det i flere år, er det dejligt endelig at kunne få lov at vise Vordingborg frem fra sin smukkeste side. Vi glæder os til at kunne præsentere et flot program for hele dagen som kulminerer med den smukke lysceremoni fra kl. 21.30, hvor området omkring Danmarks Borgcenter vil blive lyst op af de mange lysposer som vi sætter op som Knæk Cancer blomsten med rørende personlige hilsener.
Vordingborg Kommune støtter arrangementet, og der er stor opbakning fra de lokale erhvervsdrivende og ligeledes fra kunstnerne, som stiller op. Det er rørende at mærke den opbakning”, udtaler Dieter Bruun, som er event manager for dagen.

Carina Nørgaard Schou, leder af Danmarks Borgcenter i Vordingborg, supplerer: “Vi er stolte af at lægge ’hus’ til dette års Knæk Cancer-arrangement på Danmarks Borgcenter. De fleste mennesker kommer på et tidspunkt i livet i berøring med kræft, og vi er glade for at kunne være med til at støtte op om den vigtige sag.”

Programmet præsenteres løbende via Facebooksiden https://www.facebook.com/KnaekCancerVordingborg2019/ samt i lokale
medier.

Knæk Cancer – Tænd et Lys Vordingborg finder sted lørdag d. 26/10 fra kl. 14.00 til kl. 22.30 på Danmarks Borgcenter og er gratis at deltage i.

NOAH optræder med en akustisk koncert kl. 21.00 og frem mod selve lys ceremonien
Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...