Masser af aktiviteter i efterårsferien i Vordingborg – magisk skole i Harry Potters univers, Horror – Run, Troldejagt m.m.

Bycentrum Vordingborg har i år gjort ekstra for, at skabe en efterårsferie som man sent vil glemme og så er den for hele familien.

Tag på en magisk skole – i Harry Potters univers

Torsdag er den helt store nyhed og det er KUN denne dag, kl. 11.00 – 15.00.
Tag på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Hogwartsekspressen vil køre gennem Algade, som man blot hopper på, når man skal fra et skoleværksted til et andet.
For at blive en ægte magiker skal du naturligvis lave din helt egen tryllestav, samt lære at lave trylleeliksirer og trylleformularer. Du vil også blive undervist kamptræning af to duel mestre, samt lære om magiske væsner.

I løbet af dagen vil dødsgardister indtage Algade og du skal bekæmpe dem med tryllestav, formularer og kamptræning – alt sammen lært i skolen. Du får naturligvis også et bevis på at du er uddannet magiker.

I alt er der 4 klasser, som du skal bestå for at blive den næste Harry Potter eller Hermione Granger. Billetsalget starter mandag uge 42 kl. 11.00. Billetterne koster 50 kr. pr. stk. og sælges i Jonica, samt Bog og Idé.

(U)hyggelig byvandring

Torsdag aften kan du tage med på en (u)hyggelig byvandring du sent vil glemme. Vordingborg er nemlig omgivet af død på alle sider! Hør Dorthe Wille-Jørgensen fortælle om alle de grusomheder der har fundet sted nær bymidten i tidernes morgen. Vi skal høre om mord, overfald, ulykker og gengangere. Sande historier, rygter og ren fantasi om godtfolk og konger, unge og gamle gennem tiderne.
Byvandringen starter kl. 20.00 på Slotstorvet. Pris 50 kr. Tilmelding på Bycentrum.com betaling via mobilepay: 63530. Der er et begrænset antal pladser.

HORROR – RUN

Fredag uge 42 – kl.14.00 – 16.00.

Sidste år introducerede Bycentrum Vordingborg oplevelsesløbet HORROR – RUN og det blev hurtigt populært. Derfor gentages sidste års Halloween succes, hvor Algade fyldes med zombier, tre safezones hvor løberne kan trække vejret, samt to gode håndfulde soldater, der kan assistere løberne.
Vordingborg er blevet inficeret af farlig og ukendt virus, som omvender mennesker til sultne zombier – kan du løbe turen med alle tre liv i behold?

I år bliver løbedistancen længere. Man starter i Algade ved Butikken, Algade 41B og løber ned til Slotstorvet, hvor soldater vil dirigere en tilbage igen. Målet er derfor samme sted som start.

Det koster 20 kr. for 3 liv, billetsalget starter et kvarter før start på selve dagen for løbet.

Troldejagt i handelsgaden

Den populære Troldejagt gentages igen i år. Her skal børnene rundt i, i alt 31 butikker og tælle troldehaler, samt samle lækkerier og andet godt, som uddeles i den enkelte butik.
Med troldekortet i hånden er der en biografbillet til filmen Gooseboy, men også rabatbillet til en tur i vandhuset for hele familien, to børn og to voksne for 50kr. Gældende frem til 31.12.2019.
Geocenter Møns klint giver også 50% på entréen til HELE familien resten af 2019 og 2020! Troldejagten foregår hele ugen og billetsalget starter mandag uge 42 kl. 11.00. Billetterne koster 50kr. pr. stk. og sælges i Jonica, samt Bog og Idé.

Blå Blink dag

Onsdag er der Blå Blink dag på Slotstorvet. Udover at der kommer fem udrykningskøretøjer fra Midt- og Sydsjællands Brand og redning. Så kommer der også to betjente og en politibil. Falck slår også vejen forbi med en ambulance i drift. Dvs. at hvis der er brug for ambulancen – så rykker den ud. Derfor kan det ikke garanteres den er der.

Del:
FacebooktwitterlinkedinmailRelaterede artikler

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Vordingborg Badminton Klub VBK skal spille om oprykning til 3. division

Lørdag spillede VBK på hjemmebane mod HBC3. Modstanderen lå nr. 2 i gruppen og har været uhyggelig stærk på udebane. Alle kampe er blevet vundet, så VBK vidste, at det ville blive en svær kamp. VBK havde regnet med at stille i stærkeste opstilling for første gang i...

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Tørskoet i Nordfalsters Koncerthus d. 7. februar 2020

Den 7. februar inviterer koncerthuset i Nørre Alslev til et satirisk drama om provins kontra storby. Soloforestillingen er med Vordingborgs "funny bones" skuespiller Line Svendsen, der mange gange har gæstet Falster med Teatret Brændende Kærlighed og deres nonverbale...